O nama MOJ PLANER.
ZA VAŠ POSLOVNI USPJEH.

Eh, papirologija. Jednima je bauk, drugima je strast. Mi smo ovi drugi, a ako vi spadate u prvu skupinu - na pravom ste mjestu. Za sve što vam je potrebno iz područja knjigovodstva, poslovnog planiranja i administracije, tu smo.

Kao što već sami znate, poslovanje općenito, a posebno kod nas - puno je izazova. Zakoni koji se često mijenjaju, dvosmislenost propisa, poteškoće u komunikaciji s institucijama i previše administracije samo su dio problematike s kojom ste se sigurno već susreli. U svemu tome, niste sami.

Moj Planer - poslovanje prema planu

POUZDANA
USLUGA

Moj Planer - poslovanje prema planu

SVE PO
ZAKONU

Moj Planer - poslovanje prema planu

INDIVIDUALNI
PRISTUP

USLUGE
Kako radimo ZAŠTO BAŠ MI?

Kad se sve zbroji i oduzme, zapravo je jednostavno. Zato što razumijemo kako uspjeh našeg poslovanja ovisi o uspjehu vašeg poslovanja. Mi smo partneri. I zato svoj dio posla obavljamo stručno i pouzdano, pratimo promjene propisa, stalno se usavršavamo, prilagođavamo se vašim potrebama i uvijek smo tu za savjet ili preporuku.

PRUŽAMO POUZDANU USLUGU.

Poslu pristupamo maksimalno profesionalno, a pedantnost i točnost su ono po čemu nas klijenti (najčešće) prepoznaju. Ništa ne prepuštamo slučaju, pa su čak i naše usluge pokrivene osiguranjem od profesionalne odgovornosti.

BRINEMO DA JE SVE PO ZAKONU.

Sve po zakonu i pravilima struke, naša je profesionalna mantra. Redovno pratimo propise i komuniciramo s institucijama, obavještavamo vas i proaktivno dajemo savjete ukoliko uvidimo da su vam potencijalno potrebni.

PRISTUPAMO VAM INDIVIDUALNO.

Mi ne dijelimo svoje klijente na velike i male, jer svi dobivaju jednaku pažnju. Sve što možemo, riješit ćemo online ili telefonski kako ne biste gubili vrijeme i vrlo smo fleksibilni po pitanju vremena dostave dokumentacije ili dogovora.

GOVORIMO VAŠIM JEZIKOM.

Razumijemo da papirologija nije vaša osnovna djelatnost. Zato ćemo vam sve što trebate i želite znati pokušati približiti jednostavnim i vama razumljivim jezikom. Želimo da se uz nas kao partnera uvijek osjećate ugodno i sigurno.

Kroz more zakonskih propisa i papirologije ne morate sami. Za sve što vam je potrebno iz područja knjigovodstva, poslovnog planiranja i administracije, tu smo.